Dnevni horoskop za 03.09.2023.

Ovan


Imaćete osjećaj za ljude i zbivanja. Slobodni će prepoznati nečije kvalitete i shvatiti da ta osoba posjeduje ono za čim tragaju. Ako ste u braku ili vezi, partner će vam biti snažan oslonac. Njegovi savjeti pomoći će vam da donesete jednu odluku. Odnosi s rodbinom naći će se na klizavom terenu – suzdržite se od komentara.

Bik

dnevni horoskop za 03.09.2023.
Vama draga osoba prolazi kroz poslovnu ili ljubavnu krizu. Čak iako vam nije sasvim jasno o čemu se radi, budite na njenoj strani. Bićete susretljivi i ako su komšije u pitanju. Racionalnosti i objektivnosti vam neće nedostajati pa će vaše odluke i zaključci biti ispravni. Popodne provedite u opuštenom okruženju, na kafi u dobrom društvu.

Blizanci

dnevni horoskop za 03.09.2023.
Odlično ćete se slagati s bratom ili rođakom, učvrstiti odnos ili primiti mudar savjet. Najviše će vas zabavljati hobi, društvene igre kao i posjeta plesnoj dvorani. Poslovni ljudi ni danas neće imati mira. Saradnici će vas zivkati telefonom, tako da će svaki pokušaj da nedjelju pretvorite u dan odmora, biti teško ostvariv.

Rak

dnevni horoskop za 03.09.2023.
Veseliće vas okupljanja i dobro ćete se osjećati okruženi ljudima s kojima vas povezuju slični interesi. Zauzeti će uživati uz svog partnera, unijeti u odnos više romantike, dok će se slobodni “slamati” pred čarima jedne osobe. Emotivni život će postati bogatiji, posebno ako uspijete razlučiti ljubav od posesivnosti ili potrebe da vladate partnerom.

Lav

dnevni horoskop za 03.09.2023.
Nemojte cijeli dan provesti u kući. Slobodno vrijeme iskoristite za druženje s prijateljima, odlazak u pozorište ili bioskop, šetnju s kućnim ljubimcem i slično. Bićete u posebnom raspoloženju, pomalo sjetni i nezadovoljni pa, uprkos potrebi da se osamite, radije izaberite druženje s veseljacima.

Djevica

dnevni horoskop za 03.09.2023.
Promjene u vama otkrivaće vam draž u obavljanju malih stvari. Primjećivaćete detalje i pitati se kako to da ih dosad niste primjećivali. Kod drugih ćete otkrivati i cijeniti nove vrijednosti i izbjegavati površne kontakte i neodgovorne osobe. Brinite o potrebama svog tijela, bavite se fizičkom aktivnošću ili tehnikama opuštanja.

Vaga

dnevni horoskop za 03.09.2023.
Imaćete osjećaj da tapkate na mjestu, a zasićenje će vas natjerati da izbjegnete određene obaveze. Ponašaćete se protivno svojim emocijama i željama, što bi se moglo odraziti na ljubavnu vezu. Započete aktivnosti ostavljaćete nedovršenima. Umor i iscrpljenost zahtijevaju više odmora – opustite se uz omiljenu knjigu ili film.

Škorpija

dnevni horoskop za 03.09.2023.
Nećete se žaliti na dosadu, ali ni na umor. Imaćete dovoljno energije. Ono što naumite lakše ćete ostvariti ili otkrivati zanimanja za nova područja ili ljude. Postaćete bliskiji s nekim ljudima, planirati zajedničke aktivnosti, izlaske, susrete. U srcima slobodnih zaiskriće nove ljubavne vatre. Intuitivno ćete prepoznati u kojem trenutku i šta trebate preduzeti.

Strijelac

dnevni horoskop za 03.09.2023.
Budite oprezni na riječima, posebno tokom jutra. Okolina će pogrešno tumačiti smisao vaših izjava. Mogući su nesporazumi vezani za novac i finansije. Postavite se odlučno, ali mirno. Iako je neko zainteresovan za vas, pogrešnim pristupom biste mogli upropastiti dobre izglede. Budite iskreniji, čak iako vam pravila igre nalažu drugačije.

Jarac

dnevni horoskop za 03.09.2023.
Ne prihvatajte poziv za izlazak upućen od strane osobe koja vam nije simpatična. U suprotnom vam predstoji veče koje bi moglo završiti raspravom. Izbjegavajte društvo mrzovoljnih osoba. Sklonost prebacivanju i kritikovanju negativno će se odraziti na ljubavni život. Vodite računa o samokontroli i ne dopustite sebi bijes u pogrešnom trenutku.

Vodolija

dnevni horoskop za 03.09.2023.
Ugodni trenuci očekuju vas tokom večernjih sati. Samcima predstoji susret sa simpatijom. Malo toga će vam moći promaknuti kod partnera. Biće dovoljan i jedan pogled ili riječ da shvatite kako se osjeća i o čemu razmišlja. Njemu će to svakako goditi, a vaš odnos bi mogao postati još čvršći.

Ribe

dnevni horoskop za 03.09.2023.
Dan biste mogli posvetiti kupovini i u tome uživati. Vodićete računa o drugima, posebno o starijim članovima rodbine i komšijama. Ljubavni život biće vaša najveća motivacija. Mogli biste započeti vezu s postojanom i zrelom osobom. Zauzeti će uživati u partnerovoj pažnji i razumijevanju.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

drugi upravo čitaju