Čović uputio apel Zvezdašu prije druge utakmice i prozvao jednog suca (VIDEO)

U utorak od 19.30 sati u dvorani “Aleksandar Nikolić” očekuje nas drugi meč finala ABA lige između Crvene zvezde i Partizana. Crveno-beli vode u seriji 1:0, a klub još jednom apeluje na navijače da navijaju fer i sportski i da ne bacaju ništa na teren.

Video porukom se oglasio Nebojša Čović, koji ju je ponovio, te pozvao jednog od sudaca koji će večeras dijeliti pravdu na utakmici.

Košarkaše Crvene zvezde Meridianbet očekuje u sredu sa početkom u 19:30 (dvorana Aleksandar Nikolić) u drugoj utakmici plej-of serije ABA lige.

Nakon važne uvodne pobjede, Klub se zahvaljuje svima: navijačima, svim zaštitarskim službama i zaštitarskim službama koje su pomogle da ova utakmica prođe bez ikakvog incidenta.

U službenom izvješću delegata potvrđeno je kako je utakmica broj 1 organizirana bez i najmanjeg incidenta, bacanja predmeta na teren iu odličnoj atmosferi.

Ipak, moramo to učiniti (da ne zaboravimo), ali ponoviti to u srijedu!

Opet fer i sportski navijanje, opet vrlo glasna podrška igračima na terenu, bez bacanja ikakvih predmeta…

Raspored ulaska u dvoranu za sva “godišnja doba” ostaje isti.

Predsjednik kluba je prije druge utakmice još jednom uputio apel svim Zvezdasima koji su bili u najboljem izdanju i nisu nasjeli na pokušaje stvaranja sukoba između kluba i naših navijača putem medija ili pojedinaca u medijima uoči početka. ove serije. “Kao što smo rekli, sve je već viđeno i svašta se može očekivati. Zato vas molim da budete mudri, da ne reagirate na eventualne pokušaje suca Damira Javora, ili bilo kojeg drugog suca, nenamjerne pogreške ili eventualne provokacije, ne ubacujete ništa po terenu i bude kao u prvoj utakmici. . Potrebna je maksimalna podrška našim košarkašima u nadolazećoj utakmici!

Sve pratimo i sve analiziramo i tako povlačimo poteze. Neka sve bude usmjereno na podršku našem timu kako bismo svi zajedno mogli doći do ciljakazao je Čović.

Sportska centrala

drugi upravo čitaju