Ažuriranje za srpanj rješava probleme sa kamerom: Poboljšanja za korisnike

Problemi s kamerom u Samsungovom Galaxy S24 Ultra su već neko vrijeme prisutni od njegovog izlaska. Tvrtka je već izdala nekoliko manjih ažuriranja, ali prema pouzdanom izvoru Ice Universe, dolazi veliko poboljšanje.

Uskoro dolazi Samsung One UI 6 Watch

Prema najnovijoj objavi insajdera na platformi X (ranije Twitter), Samsung trenutno testira značajno softversko ažuriranje One UI 6.1.1, koje je fokusirano na rješavanje problema s kamerom.

Navodno, ovo će biti najveće ažuriranje za Galaxy S24 Ultra od izlaska, s fokusom na poboljšanja vezana za kameru. Insajder na X-u sugerira srpanj kao mogući period izdavanja ažuriranja, što bi se poklopilo s dolaskom sklopivih telefona Galaxy Z Flip 6 i Z Fold 6.

Procurio je proces narudžbe Samsung Galaxy Ringa

– Advertisement –

Međutim, kasnija objava Ice Universea na platformi Weibo s natpisom “potvrđene vijesti” sugerira da će Samsung objaviti ažuriranje One UI 6.1.1 za S24 Ultra u kolovozu. Neki korisnici Galaxy S24 Ultra prijavili su različite probleme s kamerom (prema SamMobiles).

1 22

Problemi uključuju prekomjernu buku u područjima slabog svjetla, pojas na nebu na fotografijama, prekomjerno izlaganje u određenim dijelovima kadra i efekt uljane slike pri većim razinama zumiranja (10x i više).

Samsung Galaxy Z Fold6 Ultra dolazi na tržište istovremeno s Galaxy S25

Korisnici također izvještavaju o problemima s snimanjem videozapisa pri slabom svjetlu, s primjedbama na značajno zrnastim i bučnim snimkama. Još nije jasno hoće li ovim nadolazećim ažuriranjem biti riješen taj specifični problem.


s24 ultra 1

Bitno je napomenuti da Samsung obično ne izdaje točkaste revizije ažuriranja (kao što je One UI 6.1.1) za svoje neprelomne telefone.

Stoga, korisnici Galaxy S24 Ultra koji traže poboljšanja kamere trebaju pratiti nadolazeće srpanjsko sigurnosno ažuriranje, koje bi moglo pripremiti teren za veće ažuriranje za kameru u kolovozu.

Samsung Galaxy S24 Ultra je najprodavaniji Android u prvom tromjesečju 2024. godine.

S obzirom na to da službene informacije od Samsunga još nisu dostupne, korisnicima preostaje čekati daljnje obavijesti u nadolazećim tjednima kako bi dobili jasniju sliku o točnim poboljšanjima i službenom datumu izdavanja ažuriranja.


Izvor: ( itportal.ba / Javno.ba )

drugi upravo čitaju