Android 15 i Google Pixel AI zajedno stvaraju pozadine

Pozadine mogu oživjeti naše telefone, a Google to dobro razumije. Zbog toga je tvrtka predstavila značajku s Pixel 8 i Pixel 8 Pro koje omogućavaju korisnicima da izrade vlastite pozadine koristeći umjetnu inteligenciju (AI).

Google Karte ukidaju važnu funkciju

Iako je značajka prvobitno bila ograničena na određene modele, kasnije je proširena na druge Pixel modele, poput Pixel 8a. Ove AI-generirane pozadine postale su popularne među korisnicima zbog svojih jedinstvenih i personaliziranih dizajna. Međutim, dijeljenje tih pozadina nije bilo jednostavno sve do sada.

– Advertisement –

Kako je podijelio korisnik @the_husbandalorian na Threadsu, s nedavno objavljenom beta verzijom Androida 15, Google razvija novu opciju za dijeljenje AI-generiranih pozadina.

Pixel 9 serija donosi AnTutu benchmark rezultate

Ova nova značajka smještena je u sučelju za odabir pozadina, gdje korisnici sada mogu pronaći gumb za dijeljenje na ekranu za pregled. Ovo sučelje omogućava korisnicima da vide kako bi njihova pozadina izgledala na početnom i zaključanom ekranu, te uključuje gumb za dijeljenje uz ikonu olovke, što omogućava korisnicima da dodatno usavrše upit korišten za stvaranje pozadine.


2 44

Nažalost, funkcionalnost dijeljenja još uvijek ne radi, jer pokušaj učitavanja pozadine na bilo koju aplikaciju, poput Google Drivea, rezultira pogreškom. Međutim, čini se da je riječ o radu u tijeku i moglo bi značiti da će ova funkcija biti omogućena u budućoj beta verziji ili stabilnom izdanju Androida 15. Ovo bi omogućilo korisnicima Pixela da podijele svoje kreativne vizije s prijateljima i obitelji, ili čak inspiriraju druge da stvore vlastite jedinstvene pozadine.

Pixel 10 će imati Tensor G5 iz vlastite proizvodnje

Ovaj razvoj je dobra vijest za korisnike Pixela koji su tražili načine kako podijeliti svoje jedinstvene AI-kreirane pozadine s drugima. Iako će možda trebati neko vrijeme da funkcija postane potpuno funkcionalna, jasno je da Google poduzima korake kako bi svoju AI značajku za pozadine učinio korisnički prihvatljivijom i svestranijom.

Izvor: ( itportal.ba / Javno.ba )

drugi upravo čitaju