AI Phone i AI Smartphone

Samsung Galaxy S24 Ultra: Otkrivene fotografije i najnovije informacije

Nedavno smo vam predstavili (makete, doduše) sva tri nadolazeća Galaxy S24 modela telefona.

Samsung web preglednik sada dostupan i za Windows platformu – preuzmite

ai phone i ai smartphone

Više puta smo naglašavali i prikazivali renderiranja sva tri Galaxy S24 modela.

HONOR Magic V2 kamera nadmašuje preklopnu klasu mobitela

Međutim, danas želimo s vama podijeliti još jedan intrigantan aspekt koji se tiče Galaxy S24 modela telefona i umjetne inteligencije – nečega čega se mnogi boje.

Samsung Galaxy S24 serija !

Samsung je usredotočen na implementaciju brojnih nadogradnji s uključenom umjetnom inteligencijom na svoju najnoviju vodeću seriju telefona, Galaxy S24, čiji se izlazak očekuje u siječnju 2024.

WhatsApp vraća View Once mogućnost pregleda sadržaja

Prema izvješću GalaxyCluba, Samsung je podnio prijave za nekoliko povezanih s umjetnom inteligencijom zaštitnih znakova u Ujedinjenom Kraljevstvu i Europi, uključujući “AI Phone” i “AI Smartphone”. No, izvješće napominje da Samsung vjerojatno neće dobiti patent zbog generičke prirode ovih riječi.

1 101 10
Aktualni prikaz Galaxy S24 Ultra modela !

SamMobile-ovo izvješće sugerira da će južnokorejski proizvođač pametnih telefona također lansirati Galaxy AI iskustvo zajedno s globalnim lansiranjem Galaxy S24, unoseći umjetnu inteligenciju na uređaj putem Samsungovih pametnih telefona.

ai phone i ai smartphone

Mercedes testira električnu G klasu

U izjavi prilikom najave Galaxy AI prošlog mjeseca, Samsung je rekao: “Galaxy AI je sveobuhvatno mobilno iskustvo, koje pokreće AI na uređaju razvijen u Samsungu i AI temeljen na oblaku omogućen našom otvorenom suradnjom s liderima industrije istomišljenika. Preobrazit će vaše svakodnevno mobilno iskustvo uz bezbrižnost na koju računate zahvaljujući Galaxy sigurnosti i privatnosti.”

2 82 8
Aktualni prikaz Galaxy S24 Ultra modela !

Iskustvo Galaxy AI bit će ključno u donošenju raznovrsnih značajki na Samsungove uređaje, uključujući AI Live Translate, koji korisnicima omogućuje dobivanje prijepisa poziva u stvarnom vremenu tijekom razgovora s nekim.

GTA VI donosi brže prebacivanje između karaktera

Tako smo govorili o tome kako će Samsung uvesti neke AI značajke na svoje nadolazeće modele, a jedna od najznačajnijih je mogućnost izravnog prijevoda razgovora s jednog jezika na drugi.


4 10
Prikaz lijevog i desnog brida Galaxy S24 te Galaxy S24 Plus modela !

No, nismo zaboravili na najnovije informacije koje će nam stizati tijekom prosinca kako se sve više približavamo predstavljanju novih Samsung Galaxy S24 perjanica.

Samsung Galaxy S24 Ultra: Otkrivene fotografije i najnovije informacije

S obzirom na najave o Galaxy AI iskustvu, možemo očekivati da će Samsung predstaviti telefonske značajke koje će pružiti korisnicima jedinstveno iskustvo potpomognuto umjetnom inteligencijom.


2 15
Prikaz gornjeg i donjeg brida Galaxy S24 te Galaxy S24 Plus modela !

Jedna od ključnih prednosti Galaxy AI iskustva je mogućnost direktne konverzije razgovora na više jezika. Ova značajka ne samo da će poboljšati komunikaciju između ljudi koji govore različite jezike, već će također imati veliki utjecaj na globalnu povezanost.

Samsung Galaxy A15 – Walmart otkriva specifikacije i dizajn prije službenog lansiranja

Razmišljajući unaprijed, Samsung se očito trudi stvoriti telefone koji ne samo da olakšavaju svakodnevne zadatke već i unaprjeđuju međunarodnu komunikaciju.


3 14
Samsung Galaxy S24 i Samsung Galaxy S24 Plus !

Dok očekujemo sve novosti o Galaxy S24 modelima telefona, uzbuđeni smo vidjeti kako će Samsung integrirati umjetnu inteligenciju i Galaxy AI iskustvo u svoje nove perjanice.

Virtualna stvarnost mogla bi biti ključni igrač lucidnih snova

Sve ukazuje na to da nas očekuju inovacije koje će unaprijediti našu svakodnevnu upotrebu pametnih telefona, čineći ih ne samo snažnim alatima već i pametnijim suputnicima u našem digitalnom svijetu.

itportal.ba

drugi upravo čitaju