5 savršenih zodijačkih parova suđeno je jedno drugom, a njihova sreća zapisana je u zvijezdama

Prema astrolozima, određeni znakovi Zodijaka imaju magnetsku privlačnost među sobom. Glavne crte njihove osobnosti savršeno se slažu jedna s drugom i zajedno čine idealnu kombinaciju ljubavi, strasti i sigurnosti.

Drugim riječima, prava je šteta propustiti romansu namijenjenu zvijezdama. Nastavite čitati i saznajte koji su savršeni horoskopski spojevi.

Ovan i Vaga

Ovan je poznat kao znak sklon avanturama i dinamičnosti, dok je Vaga odlučnija u traženju ravnoteže. No, to ne znači da se Vage ne mogu pridružiti Ovnovima u potrazi za uzbuđenjem, već da će znati pravilno posložiti odnos svojih preferencija i potreba.

Oboje su jaki i direktni znakovi na svoj način, te im nije stran rad na sebi, preuzimanje odgovornosti i sagledavanje situacije iz više kutova, što su važni preduvjeti za skladne ljubavne veze.

Bik i Škorpion

Veza između Bika i Škorpiona je sinonim za snagu. Bik je izuzetno stabilan i strpljiv znak, a Škorpioni su prilično intenzivni i strastveni.

Njihovu simbiozu jednostavno treba doživjeti, a kada se udruže – sve će sumnje, strahovi i zablude nestati. Gotovo nitko se ne čini tako stvoren jedno za drugo kao kombinacija Bika i Škorpiona!

Rak i Ribe

Emocionalna dubina i sposobnost suosjećanja karakteristični su za Raka i Ribe, koji se savršeno nadopunjuju i nadopunjuju. Rakovi su vrlo često obiteljski orijentirani znak, dosta zaštitnički nastrojen i osjetljiv, dok su Ribe najpoznatije po svojoj intuitivnosti, duhovnosti i kreativnosti.

Veza među njima budi najljepše i najiskrenije emocije, a podrška koju jedno drugome pružaju od životne im je važnosti.

Lav i Strijelac

Lavovima i Strijelcima važni su uzbuđenje i dinamičnost, a to u najvećoj mjeri pronalaze jedno u drugome. Oba znaka svjesna su sebe i svojih sposobnosti te im je u vezi važan napredak. Ne podnose osjećaj da ih netko koči ili da njihove osobine ne dolaze do izražaja pored partnera.

U ovoj vezi oboje će postići svoj maksimum i dati jedno drugom dovoljno prostora za individualne potrebe.

Djevica i Jarac

Djevice i Jarci svojim primjerom mogu dokazati da nas ljubav može potaknuti na uspjeh. Budući da su Djevice prilično organizirane i analitične, a Jarci odgovorni, međusobno će se podržavati i pomagati kako bi ostvarili svoje velike ciljeve.

Oba znaka su simbol ambicioznosti, koja se najviše očituje u poslovnim, ali i privatnim ciljevima, pa im je važno da pored sebe imaju nekog sličnog sebi.

Izvor: Sensa

Kako najbrže i najbezbolnije prekinuti vezu sa svakim horoskopskim znakom i koje su im slabe točke


luftika.rs

drugi upravo čitaju