4 znaka će od 23. kolovoza uzdrmati retrogradni Merkur, pogrešan potez donosi nevolje

Ovo su 4 horoskopska znaka na koje će retrogradni Merkur 23. kolovoza 2023. imati najveći utjecaj.

Djevica, zemljani znak kojim vlada Merkur, ima reputaciju po svojoj posvećenosti detaljima, prizemljenoj praktičnosti i snažnoj želji za redom. Kako se Merkur, planet komunikacije i intelekta, kreće retrogradno u Djevici, te će se kvalitete pojačati, što će nas potaknuti da pomnije pogledamo različita područja svakodnevnog života.

Komunikacija

S retrogradnim Merkurom u Djevici komunikacija se dramatično mijenja. Izražavanje može biti teško jer se povećavaju neslaganja i nedostatak komunikacije.

Ova retrogradna faza tjera nas da razmislimo o svojim komunikacijskim stilovima, potičući nas da budemo promišljeni u izboru riječi i da obratimo pozornost na neverbalne znakove.

Dnevna rutina

Nadalje, retrogradni Merkur u Djevici potiče nas da preispitamo naše organizacijske i praktične pristupe. Možda ovo vrijeme naglašava važnost pedantnosti u svakodnevnom radu i rutini, jer i najmanja nepažnja može dovesti do značajnih posljedica.

Djeluje kao blagi podsjetnik da pregledamo i osvježimo svoje planove, još jednom provjerimo detalje i pronađemo kreativne načine za rješavanje zamki koje se mogu pojaviti.

Zdravlje

Zdravlje i dobrobit zauzimaju središnje mjesto tijekom retrogradnog Merkura u Djevici. Astrologija nas poziva da preispitamo svoje fizičko i mentalno blagostanje, promičući praksu brige o sebi.

Ovo je razdoblje samorefleksije u kojem možemo ispitati svoje rutine, navike i rituale, tražeći poboljšanja koja će utjecati na našu dobrobit.

Ljubav

U ljubavnim vezama, retrogradni Merkur u Djevici tjera nas da preispitamo način na koji komuniciramo i povezujemo se s drugima. Zahtijeva više strpljenja, suosjećanja i empatije jer u ovom trenutku neslaganja i razlike mogu lakše isplivati ​​na površinu.

Usvajanje otvorene i iskrene komunikacije omogućuje nam da s milošću prođemo kroz svaki potencijalni sukob i iskoristimo ovu sezonu za jačanje naših odnosa.

4 najpogođenija horoskopska znaka retrogradnog Merkura u Djevici

Retrogradni Merkur u Djevici uvodi prilično jedinstvenu dinamiku koja može različito utjecati na ljude ovisno o njihovim horoskopskim znakovima.

Dok svatko u određenoj mjeri osjeća učinke retrogradnog Merkura, određeni znakovi su osjetljiviji na njegov utjecaj tijekom ove faze.

BLIZANCI

Blizanci, kao zračni znak, poznati su po svojim komunikativnim sposobnostima i brzom razmišljanju. Međutim, tijekom retrogradnog Merkura u Djevici, Blizanci bi se mogli suočiti s komunikacijskim izazovima. Mogu se suočiti s nesuglasicama, imati problema s jasnim izražavanjem, pa čak i s tehnološkim kvarovima.

Zato je ključno da Blizanci paze na svoje riječi i dobro provjere sve informacije prije nego što ih proslijede kako bi izbjegli potencijalna pogrešna tumačenja.

DJEVICA

S retrogradnim Merkurom u vlastitom znaku, Djevice mogu biti duboko pogođene. Njihova izbirljiva priroda može postati pod stresom, što rezultira pretjeranim i samokritičnim razmišljanjem.

Ovo razdoblje može zahtijevati od Djevica da preispitaju svoje ciljeve, odnose i opći smjer u životu. Za njih je od vitalne važnosti da se brinu o sebi, budu ljubazni prema sebi i traže podršku od svojih voljenih tijekom ove introspektivne faze.

STRIJELAC

Strijelac, vatreni znak poznat po svojoj slobodoumnoj, poduzetnoj prirodi, možda osjeća učinke retrogradnog Merkura u Djevici što se odražava na njegov osjećaj za smjer i planiranje.

Strijelci mogu doživjeti kašnjenja ili smetnje na putovanjima, suočiti se s papirologijom ili problemima s vizama i teško organizirati svoje dnevne obveze.

RIBA

Ribe su pronicljive i osjetljive na emocije. Dok je Merkur retrogradan u Djevici, vjerojatno će doživjeti pojačane emocije i veću osjetljivost. To može rezultirati neskladom u njihovim odnosima i jasnom potrebom za komunikacijom.

Za Ribe je od vitalnog značaja da se uključe u prakse samonjege, uspostave zdrave granice i učinkovito komuniciraju svoje potrebe kako bi održale sklad tijekom ove vjerojatno burne faze.

Izvor: Stil

3 horoskopska znaka svojom ljepotom i šarmom zasjenjuju sve ostale


luftika.rs

drugi upravo čitaju