Home Sex i veze Stručnjakinja za ustavno pravo dala otkaz i postala prostitutka, njeno objašnjenje će...

Stručnjakinja za ustavno pravo dala otkaz i postala prostitutka, njeno objašnjenje će vas zapanjiti!?

3557
0
SHARE

Ugledna brazilska odvjetnica i velika stručnjakinja za ustavno pravo dala je otkaz u moćnoj odvjetničkoj firmi i postala – prostitutka. 34-godišnja Claudia de Marchi bez dlake na jeziku progovorila je o svom poslu i frapirala bivše kolege i klijente.

Otkaz na poslu je dala još prošle godine, a u samo godinu dana prostituiranja zaradila je oko 120.000 eura, što je znatno više od onog što je zarađivala u odvjetničkom uredu. Sat vremena njezinih usluga košta oko 180 eura.

Novac je bio samo jedan od razloga zašto se Claudia odlučila ne veliki životni zaokret, ali ne i najvažniji. Ironično, svoj bivši posao napustila je zbog – muškaraca!

– Bilo mi je dosta muškog egoizma i sebičnosti u pravnom svijetu. Taj ‘macho svijet’ mi se gadi, više mu se ne želim približiti – rekla je Claudia dodavši da joj je ulazak u svijet prostitucije bio najbolji potez u životu.

– Da, ja sam feministica. S muškarcima želim imati posla samo ako plate. Daj novac, doživi orgazam i marš van. To je sve. Za mene – idealan posao.

I dok se većina prostitutki skriva pod pseudonimima, Claudia i više nego ponosno reklamira svoje usluge, Čak piše i blog o svojim seksualnim iskustvima s klijentima i sugerira muškarcima kako da se ponašaju prema ženama.

Zanimljivo, iako kaže da zarađuje malo bogatstvo naplaćivanjem seksualnim usluga, za sebe kaže da nije prostitutka.

– Prostitutke rade sve za novac. Ja ne! Odlazim u krevet samo s obrazovanim muškarcima i pokušam ne razmišljati o novcu. Na kraju krajeva, obožavam seks! Radim nešto što obožavam i puno zarađujem. Može li bolje?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here